Facebook
Kosár
Hírlevél
GY.I.K.
Infó vonal: +36-1/412-0037 *
Rólunk

A Borítékonline.hu Kft. 2002-ben alakult direktimportőr, borítékgyártó és nyomdai szolgáltató vállalkozás. Kiváló külföldi és belföldi kapcsolatainknak köszönhetően az elérhető legjobb minőségű termékekkel rendelkezünk, s igyekszünk a szolgáltatásaink színvonalát is a legmagasabb szinten tartani.

A megrendelt terméket raktárról a legjobb határidővel kiszállítjuk Önnek, a megrendelt nyomdai szolgáltatást csúcsgépeinkkel a lehető legmagasabb minőségben a létező legjobb határidőkkel teljesítjük!

Ennek köszönhetően a Borítékonline.hu Kft. az évek során Magyarország legnagyobb választékú borítékkereskedő cégévé vált. Célunk, hogy az Ön igényeinek megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínáljuk szükségleteire, akár kismennyiségű, magáncélú használatról van szó, akár komoly logisztikai hátteret igénylő feladatról.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy gyártási lehetőségeinket folyamatosan bővítsük, hogy megrendelőink elképzeléseit egyre szélesebb volumenben, egyre jobb minőségben és egyre rövidebb határidővel képesek legyünk megvalósítani. Ezt szem előtt tartva állítunk gyártásba egyre színvonalasabb gépeket, tesszük folyamatosan hatékonyabbá vállalatirányítási rendszerünket és létesítünk új telephelyet, ahol nem szabványos, egyedi méretű tasakok gyártását is képesek vagyunk megoldani.

Bátonyterenyei üzemcsarnokBátonyterenyei üzem

Látható, hogy hosszútávra tervezünk. Olyan megbízható, prosperáló hazai céget kívánunk működtetni, amely évek múltán is ismerősként köszöntheti megrendelőit.


Termékeink:

  • szabvány tasakok, borítékok, CD tasakok
  • redős-talpas és légpárnás (buborékos) tasakok
  • színnyomott borítékok, tasakok, levélpapírok, nyomtatványok és névjegykártyák
  • egyedi gyártású céges borítékok, tasakok, redős-talpas tasakok
  • légpárnás (buborékos) fóliák tekercsben
  • kartondobozok

 

Nyomdai szolgáltatás:

Tervezze meg saját borítékját a webáruház borítéktervezőjében, vagy juttassa el hozzánk kész grafikáját, és mi elkészítjük egyedi borítékját, tasakját, (LC6-tól TB4-ig terjedő méretben), legyártjuk levélpapírját, vagy névjegykártyáját első osztályú minőségben!
A borítékok felülnyomásához saját nyomdával rendelkezünk. Modern, nagyteljesítményű nyomdagépekkel dolgozunk, ilyen például a 2 werkes HALM Super Jet, mely óránként 50.000 boríték felülnyomására képes, a másik ilyen MPF adagolóval felszerelt gépünk a régióban egyedül képes speciális-, akár 500gr/m2 minőségű papírból készült tasakok, borítékok felülnyomására akár kifutó nyomat esetén is, vagy a 4 werkes HALM EM4000 ENVELOPEMASTER, amely 4 színes technológiával óránként 30.000 boríték nyomtatását tudja elvégezni.

HALM Superjet nyomdagép
4 werkes HALM nyomdagép


Raktározási szolgáltatás:

Cégünk a legyártott borítékok beraktározáshoz szükséges szabad raktári kapacitással is rendelkezik. Szerződés létrejöttekor vállaljuk, hogy a mennyiségek ismeretében a teljes szortimentet előregyártjuk, és lehíváskor raktárunkból 24 órán belül kiszállítjuk.


Biztosítsa cégének az egyedi és színvonalas megjelenést velünk.

Tisztelettel várjuk megkeresését!Horváth Csaba
ügyvezető

 

Oklevél

Opten oklevél

 
Tel.: +36-1/412-0037 * Fax: +36-1/577-20-40 * E-mail: info@boritekonline.hu

Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. * PP Center - VIII. épület, II. emelet *